Laden ... Even geduld ...

Onze nieuwsbrief


Garantie

Alle producten op deze website zijn niet nieuw.

De producten zijn afkomstig van o.a:

  • Ex showmodel
  • ingeruild
  • Verkoop retouren
  • refurbished

Alle producten worden verkocht als tweedehands product.
Bij ieder product vindt u originele foto's van de huidige staat waarin het product zich bevind. 

Bij de omschrijving staat precies vermeld welke accessoires u erbij krijgt.

De producten zijn gecontroleerd op werking.
Mocht er een bepaald onderdeel van het apparaat niet goed werken dan wordt ook dit er bij vermeld.

U weet dus precies wat u koopt !

  • Op alle producten zit 7 dagen zichttermijn
  • 3 maanden garantie

Iedere vorm van garantie vervalt zodra er in de originele aansluitkabels wordt geknipt of veranderingen worden aangebracht en of het apparaat open wordt gemaakt! 

Wettelijke toelichting

Wat zijn de regels voor tweedehands producten?

Bij tweedehands producten geldt ook dat ze moeten voldoen aan de verwachtingen die een consument ervan mag hebben. Die verwachtingen hangen bijvoorbeeld af van de prijs. Ze kunnen ook afhangen van de informatie die de verkoper geeft over de staat waarin het product verkeert.

De consument mag minder verwachten bij tweedehands producten dan bij nieuwe producten. Bijvoorbeeld bij gebruikte showmodellen die voor een extra lage prijs worden verkocht. Er is dan minder snel sprake van een ondeugdelijk product.

Een voorbeeld bij tweedehands producten

Een verkoper verkoopt een tweedehands autoradio voor 250 euro. De consument mag dan minder hoge verwachtingen hebben dan van een autoradio die 500 euro kost. Heeft de autoradio die maar 250 euro kost een gebrek? Dan is er niet altijd sprake van ‘non conformiteit’.

Zolang de verkoper de koper eventuele gebreken vermeld bij het product weet de koper precies waar hij of zij aan toe is.

De koper kan zich er niet op beroepen dat de zaak niet aan de overeenkomst beantwoordt wanneer hem dit ten tijde van het sluiten van de overeenkomst bekend was of redelijkerwijze bekend kon zijn.